Overslaan naar content

Het netwerk van morgen

Wij hebben een missie: together we charge for a green future. Dat doen we door elektrisch rijden en laden voor iedereen mogelijk te maken. Yup: voor iedereen. Gedreven zijn we. We willen de beste duurzame dienstverlener zijn in laadoplossingen voor elektrische auto’s. Met een slim plan leveren we door heel Nederland en België. Zo laden we het netwerk van morgen. En laten we het net werken. Daar kúnnen we wel wat energie bij gebruiken. Want een slim plan vraagt om slimme professionals.

Over Eneco eMobility

Eneco eMobility is een zelfstandige organisatie binnen de Eneco Group en staat al meer dan 10 jaar voor duurzaam laden. Wat in 2007 startte als afdeling ‘Elektrisch laden’ binnen Eneco, kreeg in 2018 een vervolg als afsplitsing in een aparte BV. De band met het moederbedrijf is altijd blijven bestaan. Niet gek: we zetten ons beiden in voor een groene toekomst. Toch kennen wij bij Eneco eMobility een eigen missie, cultuurwaarden, personeelsvoorwaarden én een andere locatie dan Eneco. Wij werken vanuit kantoren in Rotterdam (naast Rotterdam CS) en Mechelen.

Ons netwerk. Jouw energie.

Werken bij Eneco eMobility betekent helpen de energietransitie te versnellen. Dat is net werk! Tastbaar en concreet. Het betekent verschil maken in een wereld waarin dingen snel veranderen. Wat nu zeker is, kan morgen anders zijn. In dat speelveld krijg jij de ruimte om te experimenteren. Jouw ding te doen. Daar heb je wel guts voor nodig. Je houdt duidelijk van avontuur en weet van wanten. Toch weet je ook: écht impact maken doe je niet alleen, maar samen. Met je team, met collega’s van andere afdelingen en uit andere landen en met partners uit het speelveld.

Laad je leven

Bij Eneco eMobility sta jij centraal. Een opleiding volgen? Sparren met een coach? We investeren in jou en zetten vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast kun je, als je werk het toelaat, hybride werken. Van teammeeting op kantoor tot thuis werken aan een presentatie. We willen dat je werk matcht met jouw privé en nemen je fitheid en gezondheid serieus. Onze filosofie hierachter is simpel: als jij plezier hebt in je werk, presteer je beter. En daar profiteert iedereen van. Jij, je team, Eneco eMobility en natuurlijk je thuis.

Onze drive. Jouw drive.

We drive growth

We richten ons op wat het verschil maakt en ondernemen actie om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.  

We own the big picture

We weten – als individu en als groep – hoe we kunnen bijdragen aan het grotere geheel en nemen verantwoordelijkheid voor het behalen van onze langetermijndoelstellingen.

We make each other successful

We creëren een inclusieve, veilige en fijne werkomgeving, zodat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en het beste uit zichzelf kan halen.

Onze nieuwste vacatures

13 vacatures
FunctietitelLocatieAfdeling
Project ManagerRotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsOperationsBekijk vacature
Accounting ManagerRemoteRotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsFinanceBekijk vacature
Client ExpertRemoteMechelen, Vlaams Gewest, BelgiumCustomer CareBekijk vacature
Business AnalistRotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsChange ManagementBekijk vacature
AccountmanagerRemoteMechelen, Vlaams Gewest, BelgiumSalesBekijk vacature
5 van 13 weergegeven
Project Manager
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Operations
Accounting Manager
RemoteRotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Finance
Client Expert
RemoteMechelen, Vlaams Gewest, Belgium
Customer Care
Business Analist
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Change Management
Accountmanager
RemoteMechelen, Vlaams Gewest, Belgium
Sales
5 van 13 weergegeven