Skip to content
video-thumbnail

Het netwerk van morgen

Wij hebben een missie: together we charge for a green future. Dat doen we door elektrisch rijden en laden voor iedereen mogelijk te maken. Yup: voor iedereen. Gedreven zijn we. We willen de beste duurzame dienstverlener zijn in laadoplossingen voor elektrische auto’s. Met een slim plan leveren we door heel Nederland, België en Duitsland. Zo laden we het netwerk van morgen. En laten we het net werken. Daar kúnnen we wel wat energie bij gebruiken. Want een slim plan vraagt om slimme professionals.

Over Eneco eMobility

Eneco eMobility is een zelfstandige organisatie binnen de Eneco Group en staat al meer dan 10 jaar voor duurzaam laden. Wat in 2007 startte als afdeling ‘Elektrisch laden’ binnen Eneco, kreeg in 2018 een vervolg als afsplitsing in een aparte BV. De band met het moederbedrijf is altijd blijven bestaan. Niet gek: we zetten ons beiden in voor een groene toekomst. Toch kennen wij bij Eneco eMobility een eigen missie, cultuurwaarden, personeelsvoorwaarden én een andere locatie dan Eneco. Wij werken vanuit kantoren in Rotterdam (tegenover Rotterdam CS), Mechelen, Kitzingen, Dresden en Hamburg.

Ons netwerk. Jouw energie.

Werken bij Eneco eMobility betekent helpen de energietransitie te versnellen. Dat is net werk! Tastbaar en concreet. Het betekent verschil maken in een wereld waarin dingen snel veranderen. Wat nu zeker is, kan morgen anders zijn. In dat speelveld krijg jij de ruimte om te experimenteren. Jouw ding te doen. Daar heb je wel guts voor nodig. Je houdt duidelijk van avontuur en weet van wanten. Toch weet je ook: écht impact maken doe je niet alleen, maar samen. Met je team, met collega’s van andere afdelingen en uit andere landen en met partners uit het speelveld.

Laad je leven

Bij Eneco eMobility sta jij centraal. Een opleiding volgen? Sparren met een coach? We investeren in jou en zetten vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast kun je, als je werk het toelaat, hybride werken. Van teammeeting op kantoor tot thuis werken aan een presentatie. We willen dat je werkt matcht met jouw privé en nemen je fitheid en gezondheid serieus. Onze filosofie hierachter is simpel: als jij plezier hebt in je werk, presteer je beter. En daar profiteert iedereen van. Jij, je team, Eneco eMobility en natuurlijk je thuis.

Onze drive. Jouw drive.

Respect

Wij zetten ons in voor een groene toekomst. Willen impact maken. Daarom dragen we concreet bij aan de versnelling van de energietransitie. Samen verschil maken.

Together

We steken energie in de toekomst van mobiliteit. We zorgen voor slimme oplossingen, we vernieuwen en we pakken aan. Zelfstandig vanuit eigen expertises en samen als hecht team.

Getting things done

Wat nu zeker is, kan morgen weer anders zijn. We pakken kansen – ook als die niet voor het oprapen liggen. We houden van avontuur. We onderzoeken, experimenteren én we pakken aan.

Onze nieuwste vacatures

  • Belgium
  • Deutschland
  • Netherlands
  • Dresden
  • Kitzingen
  • Mechelen
  • Rotterdam
32 vacatures
FunctietitelLocatieAfdeling
Werkstudent Finance (m/w/d)Deutschland, Bayern, KitzingenFinanceBekijk vacature
Team Coordinator Customer Care Order Management (m/w/d)Germany, Bayern, KitzingenCustomer CareBekijk vacature
Installation Manager HomeRemoteBelgium, Vlaams Gewest, MechelenInstallations & Service ManagementBekijk vacature
Traffic CoordinatorNetherlands, Zuid-Holland, RotterdamCustomer CareBekijk vacature
Lead Supply Chain Management (Interim or Permanent)RemoteNetherlands, Zuid-Holland, RotterdamOperationsBekijk vacature
5 van 32 weergegeven
Werkstudent Finance (m/w/d)
Deutschland, Bayern, Kitzingen
Finance
Installation Manager Home
RemoteBelgium, Vlaams Gewest, Mechelen
Installations & Service Management
Traffic Coordinator
Netherlands, Zuid-Holland, Rotterdam
Customer Care
Lead Supply Chain Management (Interim or Permanent)
RemoteNetherlands, Zuid-Holland, Rotterdam
Operations
5 van 32 weergegeven